DSC_6136Crêpes är en av världens äldsta rätter – och ändå modernt och nytänkande: okomplicerat, hälsosamt och otroligt gott. Ursprungligen kommer crêpes från Bretagne i Frankrike. Rätten är över 800 år gammal och känd över hela världen.
Men våra crêpes är faktiskt inte särskilt franska. Vi serverar nytänkande crêpes, moderna crêpes, crêpes som du aldrig smakat förut. Crepson bryr sig inte om länder, för Crepson är internationellt. Allt som är gott är underbart!

Crêpes kan vara allt från ett spontant mellanmål till en middag med vin, cider och flera rätter. Dessutom är det mat för alla åldrar, för vem kan motstå en crêpe?

Galetter görs på bovetemjöl och toppas med matiga ingredienser – t ex kyckling, chèvre eller skaldjur. Crêpes tillagas av vetemjöl och serveras som efterrätt,  enkla med socker och citron eller livsnjutande med bär, grädde, vit choklad, nutella eller glass. Vi har också amerikanska pannkakor!
Både när vi lagar våra smetar och när vi köper in tillbehör väljer vi råvaror av god kvalitet, ofta ekologiska och klimatsmarta. Galetterna är glutenfria och många av våra rätter är laktosfria. Crêpes är både härligt och hälsosamt – perfekt för en modern, hälsomedveten livsstil utan överdrifter.